Terrasverwarmers / outdoorliving / exterieur

“Eigen haard is goud waard”. Dit spreekwoord gaat vandaag de dag nog altijd op. In de hectiek en stress van alledag is uw eigen thuis een oase van rust. Dé plek bij uitstek om uw batterijen weer op te laden. Steeds meer mensen creëren in hun woning dan ook tal van plaatsen waar ze tot rust kunnen komen. Van een prachtig ingerichte slaapkamer waar u helemaal tot uzelf kan komen tot een privé wellness in uw badkamer. Maar ook de leefruimte buiten wordt hierbij niet vergeten.

Van zodra de zon zich laat zien, begint het te kriebelen om naar buiten te gaan. Niets leuker dan in de lentezon te genieten van een glaasje rosé of samen met vrienden en familie in de tuin te dineren.

Als het ’s avonds dan wat frisser wordt kunt u dat extra beetje warmte creëren met een gezellig vuur in de buitenhaard of vuurschaal. 100% genieten!

bbq-montage-min-2.jpg
Image

Precious moments

De plancha of barbecue van het belgische merk Jidé staan voor de beleving van leuke momenten rond het vuur, wij brengen een beetje vakantiegevoel bij u thuis.
Ontdek zelf de plancha of barbecue, met een strak design, hoe u koken en heerlijk samenzijn rond het vuur combineert.
Image

Openingsuren

ma, di, do, vrij: 9.00 - 12.00 & 13.30 - 17.45
zaterdag 9.00 - 12.00
zaterdag tussen 15 aug. en 15 april ook open van 13.30 tot 16.30

gesloten op woensdag, zon- en feestdagen

BTW: BE 0477 199 913

Onze nieuwsbrief in uw mailbox?

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief en geef Kachels Albrecht toestemming om mij periodiek een nieuwsbrief te sturen en mijn naam, voornaam en e-mailadres elekronisch te bewaren. Mijn gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Ik kan altijd uitschrijven.

kachels albrecht logo
Kachels Albrecht bv
Esenweg 119
8600 Diksmuide
Tel: 051 50 41 63
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.kachelsalbrecht.be