Verwarmen met gas

Kachels of haarden, klassiek of modern, vrijstaand of hangend

Een gashaard voldoet perfect aan het verlangen naar warmte, sfeer en bedieningscomfort. Het is dan ook een verleidelijk alternatief voor een houthaard. Gashaarden zitten boordevol technologie en onderscheiden zich met een gedurfde lijn, geduchte prestaties en een absolute veiligheid. Echt vuur, maar met alle voordelen van een moderne gashaard.

Een gashaard is daarnaast ook zéér gemakkelijk in gebruik. Door middel van één druk op de knop geniet je van een prachtig en natuurlijk vlammenspel, en de temperatuur in huis regel je eenvoudig met een afstandsbediening. 100% comfort!

Bovendien maakt een gastoestel de traditionele schoorsteen overbodig, doordat via slechts één kanaal zuurstof wordt aangevoerd en rookgassen worden afgevoerd. De afvoer kan hierdoor in veel gevallen door de gevel naar buiten worden geleid.

Naast de gashaarden biedt Kachels Albrecht ook een veelzijdig assortiment gaskachels aan. Klassiek of modern, vrijstaand of hangend… ze zijn er in verschillende soorten en maten.

In onze showroom staan er verschillende brandende toestellen opgesteld. U kunt er uw haard of kachel kiezen rekening houdend met uw woonstijl en budget.

adia-5.jpg