Steenkool

Een kolenkachel heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere kachels.

Net zoals bij de houtkachel bent u ook hierbij niet afhankelijk van nutsbedrijven voor het leveren van aardgas of elektriciteit.

Verwarmen met een kolenkachel is wel een heel stuk gebruiksvriendelijker dan met een houtkachel. Kolen branden namelijk aanzienlijk trager dan hout. Hierdoor kunt u ’s nachts de luchttoevoer afsluiten en zullen de kolen heel traag verder smeulen waardoor de verwarming niet onderbroken wordt. ’s Morgens dient u enkel de kolenkachel te openen en wat extra kolen toe te voegen. 100% warmte!

Ondanks het feit dat heel wat mensen de kolenkachel beschouwen als een oubollige manier van verwarmen, heeft deze verwarming een hele evolutie doorgemaakt de laatste decennia. Tel daarbij het budgetvriendelijke van deze verwarming en men weet waarom de kolenkachel opnieuw in de lift zit.

dovre---tai-55m-kookplaat-sierdeksel.jpg

Openingsuren

ma, di, do, vrij: 9.00 - 12.00 & 13.30 - 17.45
zaterdag 9.00 - 12.00
zaterdag tussen 15 aug. en 15 april ook open van 13.30 tot 16.30

gesloten op woensdag, zon- en feestdagen

BTW: BE 0477 199 913

Onze nieuwsbrief in uw mailbox?

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief en geef Kachels Albrecht toestemming om mij periodiek een nieuwsbrief te sturen en mijn naam, voornaam en e-mailadres elekronisch te bewaren. Mijn gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Ik kan altijd uitschrijven.

kachels albrecht logo
Kachels Albrecht bv
Esenweg 119
8600 Diksmuide
Tel: 051 50 41 63
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.kachelsalbrecht.be